Onlara sevgilerini verdiler

“Dünya Engelliler Günü” Havza Huzur Evi ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürlüğü tarafından hazırlanan bir programla kutlandı.Etkinliğe Havza Kaymakamı Yunus Kalaycı, Havza İlçe Jandarma Bölük Komutanı Yüzbaşı Ahmet Başara, Havza Müftüsü Lütfi Kocatürk, Ondoku

Onlara sevgilerini verdiler
“Dünya Engelliler Günü” Havza Huzur Evi ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürlüğü tarafından hazırlanan bir programla kutlandı.
Etkinliğe Havza Kaymakamı Yunus Kalaycı, Havza İlçe Jandarma Bölük Komutanı Yüzbaşı Ahmet Başara, Havza Müftüsü Lütfi Kocatürk, Ondokuz Mayıs Üniversitesi(OMÜ) Meslek Yüksek Okul Müdür Yardımcısı Musa Şahin, protokol üyeleri ve çok sayıda üniversite öğrencisi katıldı. 
 
Gecede açılış konuşmasını yapan Havza Huzurevi ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Nursat Yılmaz, engellilerin yaşamış oldukları sıkıntılar ve bu konuda yapılan yasal düzenlemelere değindi. Yılmaz, “Unutmayalım ki, bizler de potansiyel birer özürlü adayıyız. Bu tür geceler engelliler adına farkındalık oluşturmak için önemli. Düzenlenen programlar engelli vatandaşlarımızın sorunlarını anlamak ve engelli vatandaşlarımız ile bir araya gelmek için önemli” dedi. 
 
OMÜ Havza Meslek Yüksek Okul Fizyoterapi, Emlak ve Emlak Yönetimi Bölümü öğrencileri de Dünya Engelliler Günü nedeni ile huzurevi sakinleri ile adeta sevgilerini paylaştılar. Öğrenciler, yaşlılar ile doyasıya sohbet ettiler ve onlara büyük sevgi gösterisinde bulundular. Bazı yaşlılar gördükleri sıcak ilgiden dolayı gözyaşlarına hakim olamadılar. 
Gecede huzurevi sakinlerinden oluşan grup, şarkılar söyleyerek katılımcılara müzik ziyafeti sundu. Üniversite öğrencileri ve huzurevi sakinleri hep birlikte oyun havaları eşliğinde oynadılar. 
Havza Kaymakamı Yunus Kalaycı da yaşlılara çeşitli hediyeler verdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler