Onlar Trabzon'un gururu!

Trabzon’da düzenlenen Liseler Arası Futbol Turnuvası’nda il birincisi olan Erdoğdu Anadolu Lisesi Türkiye Yarı Final müsabakaları için Bitlis’e gidecek.Trabzon’da il birincisi olduktan sonra Erzurum’da yapılan 16 takımın takıldığı grup müsabakalarından 1.

Onlar Trabzon'un gururu!

Trabzon’da düzenlenen Liseler Arası Futbol Turnuvası’nda il birincisi olan Erdoğdu Anadolu Lisesi Türkiye Yarı Final müsabakaları için Bitlis’e gidecek.

Trabzon’da il birincisi olduktan sonra Erzurum’da yapılan 16 takımın takıldığı grup müsabakalarından 1. olarak çıkan Erdoğdu Anadolu Lisesi, Bitlis’te yapılacak Türkiye yarı final karşılaşmaları için bu akşam bu şehre gidecek.

Bitlis’te 8 takımın katılacağı yarı final karşılaşmaları, yarın akşam çekilecek kuranın ardından 4’er takımdan oluşacak 2 grup halinde yapılacak ve bu gruplardan çıkacak iki takım Türkiye finali oynayacak.

FİNALE GİDECEĞİMİZİ DÜŞÜNÜYORUM

Trabzon Erdoğdu Anadolu Lisesi Okul Müdürü Ali Turan Haber61.net’e yaptığı açıklamada Trabzon’da yapılan karşılaşmaların ardından Erzurum’a grup müsabakalarına katıldık. Burada da büyük bir başarı göstererek, farklı skorlarla rakiplerimizi geçerek 16 takım arasında grupları lider tamamladık. Şimdi önümüzde Bitlis’te yapılacak yarı final karşılaşmaları var. Burada da iyi sonuçlar alıp Türkiye finaline gideceğimizi düşünüyorum” dedi.

Ayrıca Erdoğdu Anadolu Lisesi ile birlikte Trabzonspor Altyapı sorumlusu Sadi Tekelioğlu’da Bitlis’e gidecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel