Önce öldürdü sonra toprağa gömdü!

Samsun’un Havza ilçesinde bir genç, jandarmayı arayarak, koyunlarını çalmaya çalışan birini öldürdüğünü söyledi. Ancak jandarma yaptığı incelemede, gencin komşusunu annesiyle ilişkisi olduğunu düşündüğü için öldürdüğünü ortaya çıkardı. Dün gece Sivrikese

Önce öldürdü sonra toprağa gömdü!
Samsun’un Havza ilçesinde bir genç, jandarmayı arayarak, koyunlarını çalmaya çalışan birini öldürdüğünü söyledi. Ancak jandarma yaptığı incelemede, gencin komşusunu annesiyle ilişkisi olduğunu düşündüğü için öldürdüğünü ortaya çıkardı.
 
Dün gece Sivrikese köyünde meydana gelen olayda iddiaya göre E.K. (17), annesi S.K. ve komşusu A.Ş.'yi (45) evlerinin önünde birlikte gördü. Bu duruma kızan E.K., av tüfeği ile A.Ş.'yi yakın mesafeden sırtından vurdu. E.K., olay yerinde hayatını kaybeden A.Ş.'nin cesedini kardeşleri Ç.K. ile B.K.'nin yardımıyla evden 400 metre ileride bir tarlaya attı. E.K. daha sonra İlçe Jandarma Komutanlığını arayarak, "Biri evimin yanındaki ağılımızdan koyunlarımızı çalıyordu. Ben de ateş ederek hırsızı vurdum." diyerek kendini ihbar etti.
 
Olay yerine gelerek E.K.'nin ifadesini alan jandarma ekipleri, yapmış olduğu incelemeler neticesinde işin gerçek yüzünü öğrendi. Gencin, komşusunu annesiyle ilişkisi olduğunu düşündüğü için öldürdüğü ortaya çıktı. Katil zanlısı E.K. jandarma tarafından gözaltına aldı. A.Ş.'nin evli ve 5 çocuk babası olduğu öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel