Önce karısını öldürdü sonra da kendisini!

Giresun'un Görele ilçesinde cinnet geçiren bir kişi eşini silahla vurarak öldürdükten sonra intihar etti. Giresun’un Görele ilçesinde imam nikahlı eşiyle tartışan Metin Gökçe (50), birlikte yaşadığı imam nikahlı eşi Lorıta Yıldız’ı (52), öldürdükten sonra

Önce karısını öldürdü sonra da kendisini!

Giresun'un Görele ilçesinde cinnet geçiren bir kişi eşini silahla vurarak öldürdükten sonra intihar etti. 

Giresun’un Görele ilçesinde imam nikahlı eşiyle tartışan Metin Gökçe (50), birlikte yaşadığı imam nikahlı eşi Lorıta Yıldız’ı (52), öldürdükten sonra kendisini de silahla vurarak hayatına son verdi.

Edinilen bilgiye göre, Ağrı'nın Doğubeyazıt ilçesinde çalışan Metin Gökçe, sabah saat 08.00 sıralarında ilçenin Derekuşçulu Köyü Gıdır mahallesinde akrabası Ersin Gökçe’nin evinde imam nikahlı Gürcü asıllı eşi Lorita Yıldız ile bilinmeyen bir nedenle tartıştı. 7 senedir imam nikahlı Gürcü eşi ile evli olan ve 1,5 yıldır da ayrı yaşadığı öğrenen Gökçe, tartışma sırasında eşini tabanca ile vurarak öldürdü. Gökçe, ardından da ağzına dayadığı silahı ateşleyerek intihar etti. Olay sonrası cesetler otopsi için Trabzon Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. 

Öte yandan Metin Gökçe'nin daha önce 2 kez evlendiği ve her iki eşinin de vefat ettiği öğrenildi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel