Önce eşiyle alkol aldı sonra da...

Trabzon’un Tonya İlçesi Orta mahallede meydana gelen olayda gece  02.35’e kadar eşiyle birlikte alkol almaya başladılar. Aldığı alkolün nedeniyle sarhoş olan Ö.L isimli koca eşi E.L'yi döverek hastanelik etti.  Vatandaşlar tarafından Tonya devlet hastanes

Önce eşiyle alkol aldı sonra da...
Trabzon’un Tonya İlçesi Orta mahallede meydana gelen olayda gece  02.35’e kadar eşiyle birlikte alkol almaya başladılar. Aldığı alkolün nedeniyle sarhoş olan Ö.L isimli koca eşi E.L'yi döverek hastanelik etti. 
 
Vatandaşlar tarafından Tonya devlet hastanesine kaldırılan kadın E.L, burada yapılan tedavisinin ardından şikayetçi olmak üzere Tonya İlçe Emniyet amirliğine giderek eşi E.L’den şikayetçi oldu. Eşi tarafından dövülen kadın E.L  ifadesinde;’Eşi olan şüpheli şahıs ile birlikte ikametlerinde alkol almaya başladık. Şarhoş olduk. Maddi sıkıntıları yüzünden aralarında tartışma çıktı.  
 
Sarhoşluğun vermiş olduğu etkiyle eşim beni darp etti. Kendisini savunmak için eşini itekleyerek apar topar evden çıktığını, eşini çok sevdiğini, eşinin de kendisini çok sevdiğini, olayın sarhoşluktan kaynaklandı’ dedi. Göz altına alınan Ö.L isimli kocanın aşırı derecede alkollü olması nedeniyle ifadesi alınamzken, olayla ilgili soruşturma devam ediyor. 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel