Önce eşini sonra kendini öldürdü!

Ordu’nun Ünye ilçesinde bir kişi önce eşini öldürdü, sonra intihar etti.Edinilen bilgiye göre, Ünye’ye bağlı Uğurlu köyü nüfusuna kayıtlı olan ve Balıkesir’de ikamet eden Aydın(41) ve Emine Ö.(45) çifti bir yakınının düğününe katılmak için Uğurlu köyüne g

Önce eşini sonra kendini öldürdü!

Ordu’nun Ünye ilçesinde bir kişi önce eşini öldürdü, sonra intihar etti.

Edinilen bilgiye göre, Ünye’ye bağlı Uğurlu köyü nüfusuna kayıtlı olan ve Balıkesir’de ikamet eden Aydın(41) ve Emine Ö.(45) çifti bir yakınının düğününe katılmak için Uğurlu köyüne geldi. Düğüne katıldıktan sonra kendilerine ait olan fındık bahçesinde giden çift burada bilinmeyen bir sebepten dolayı tartışmaya başladı. Tartışma esnasında Aydın Ö, yanında getirdiği silahla eşi Emine Ö.’yü başından vurdu. Ardından Aydın Ö., silahı kendi başına dayayarak intihar etti. Emine Ö. olay yerinde hayatını kaybederken, Aydın Ö. ise hastaneye kaldırılırken yolda hayatını kaybetti. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler