OMÜ Merkez Kütüphanesi kesintisiz hizmet

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Merkez Kütüphanesi'nin eğitim öğretim dönemlerinde hafta içi 24 saat kesintisiz hizmet vereceği belirtildi.  OMÜ Rektörlüğü'nce yapılan açıklamada, öğrencilerden gelen yoğun talep üzerine, Kurupelit yerleşkesi içinde bulun

OMÜ Merkez Kütüphanesi kesintisiz hizmet
Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Merkez Kütüphanesi'nin eğitim öğretim dönemlerinde hafta içi 24 saat kesintisiz hizmet vereceği belirtildi. 
 
OMÜ Rektörlüğü'nce yapılan açıklamada, öğrencilerden gelen yoğun talep üzerine, Kurupelit yerleşkesi içinde bulunan merkez kütüphanesinde oluşturulan özel bir birimin 24 saat boyunca hizmet vereceği ifade edildi.
 
 Özellikle sınav haftalarında rahat ve sessiz bir ortamda ders çalışmak ve araştırma yapmak isteyen öğrencilerin talebi doğrultusunda böyle bir karar alındığının vurgulandığı açıklamada şunlar belirtildi:''Kullanıcılar ergonomik şartlarda zaman sınırlaması olmadan çalışacaklar. Ülkemizdeki birçok üniversitenin kütüphanesinde gerçekleştirilen bu uygulama, OMÜ Merkez Kütüphanesi'nde de hayata geçti. Merkez Kütüphane bünyesindeki multimedia biriminin tadilat görerek genişletilmesiyle kullanıcılar hafta içi bu birimde yazıcıdan çıktı alabilecekler. İnternet bağlantılı bilgisayarlardan ve kablosuz internet ağından yararlanabilecekler.  Ayrıca, serbest çalışma mekanlarında ya da oturma gruplarında zaman geçirebilecekler. Yiyecek içecek otomatı da bulunan kütüphanemizde zaman sınırlaması olmaksızın çalışabilecekler.''

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler