OMÜ Erasmus öğrencileri Samsun'u gezdi

 Erasmus Programı kapsamında Ondokuz Mayıs Üniversitesi’ne gelen öğrenciler, Uluslararası İlişkiler Ofisi’nin Büyükşehir Belediyesi’nin katkılarıyla gerçekleştirdiği şehir turu ile Samsun’u gezdiler.Gezi programının ilk ayağı olan Samsun Şehir Müzesi’nde

OMÜ Erasmus öğrencileri Samsun'u gezdi

 Erasmus Programı kapsamında Ondokuz Mayıs Üniversitesi’ne gelen öğrenciler, Uluslararası İlişkiler Ofisi’nin Büyükşehir Belediyesi’nin katkılarıyla gerçekleştirdiği şehir turu ile Samsun’u gezdiler.
Gezi programının ilk ayağı olan Samsun Şehir Müzesi’nde şehrin tarihi ile ilgili detaylı bilgi alan öğrenciler sırasıyla; Samsun Engelliler Eğitim Dinlenme Rehabilitasyon Merkezi-Kampı, Bandırma Vapuru, Tütün İskelesi, Atatürk Heykeli ve Amazon Köyü’nü gezdiler. Şehrin tarihine hayran kaldıklarını belirten öğrenciler gezilen noktalarda bol bol fotoğraf çekip çeşitli notlar aldılar.
Program, Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından verilen öğle yemeğinin ardından Samsunum-1 Gemisi ile yapılan sahil turu ile sona erdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel