Ölümlü kazaya karışan tır sürücüsü serbest

Samsun’da ölümlü kazaya karışan TIR sürücüsü çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı. Kaza, Samsun-Ankara karayolu Gürgendağı mevkisinde dün gece 23.30 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, kullandığı ka

Ölümlü kazaya karışan tır sürücüsü serbest
Samsun’da ölümlü kazaya karışan TIR sürücüsü çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.
 
Kaza, Samsun-Ankara karayolu Gürgendağı mevkisinde dün gece 23.30 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, kullandığı kamyonu yolun kenarına park ederek restoranda yemek yiyen ve dönüşte kamyona gitmek için yolun karşısına geçmekte olan Yüksel Çorul’a (59), Niyazi Varol’un (48) kullandığı 19 TP 663 plakalı çekici ve 19 EN 607 dorse plakalı TIR çarptı. Kazada ağır yaralanan Çorul, Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Çorul, kazadan 1 saat sonra hayatını kaybetti.
 
Atakum İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından gözaltına alınan TIR sürücüsü Niyazi Varol, bugün Samsun Adliyesi'ne sevk edildi. Nöbetçi mahkemeye ifade veren Varol, adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler