Ölüme var bilime yok

 Karayolları Bölge Müdürlüğü’nün, bölgenin tek vakıf üniversitesi olan Avrasya Üniversitesi’nin giriş bölümünde bulunan celbi dubalarla kapatması şok yarattı. Vatandaşlar, sahil yolunda bulunan ve gelişi güzel araç park edilerek adeta ölüme davetiye çıkar

Ölüme var bilime yok

 

Karayolları Bölge Müdürlüğü’nün, bölgenin tek vakıf üniversitesi olan Avrasya Üniversitesi’nin giriş bölümünde bulunan celbi dubalarla kapatması şok yarattı. Vatandaşlar, sahil yolunda bulunan ve gelişi güzel araç park edilerek adeta ölüme davetiye çıkaran İmperial Hastanesi’nin önünde herhangi bir tedbir alınmamasına tepki gösterdi. 
 
Karadeniz Bölgesi’nin tek vakıf üniversitesi olan ve bölge ekonomisine önemli katkılarda bulunan Avrasya Üniversitesi’nin Yomra ilçesindeki yerleşkesinin girişindeki celbin Karayolları Bölge Müdürlüğü tarafından kapatılması büyük şok etkisi yarattı. Üniversite yolunun kapatılmasının ardından ise yeni tartışmalar gündeme geldi. 
 
Karayollarının sahil yolundaki İmperial Hastanesi önünde aynı uygulamayı hayata geçirmemesi akıllarda soru işareti bıraktı. 
 
Vatandaşlar ise, "Karayolları madem bu kadar duyarlı ve nizami çalışıyor, neden sahil yolunda bulunan ve gelişigüzel araç park edilerek adeta ölüme davetiye çıkarılan İmperial Hastanesi’nin önünde herhangi bir tedbir alamıyor" diye sordu. 
 
Bu arada, Avrasya Üniversitesi’nin dün açılmasını engellemek isteyenlerin bugün de eğitimi sekteye uğratma çabaları olduğu ileri sürüldü.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler