Ölüm halı sahada yakaladı!

Samsun'un 19 Mayıs ilçesinde arkadaşları ile halı sahada futbol oynayan 42 yaşındaki Kadir Yol, geçirdiği kalp krizi sonucu öldü.Alınan bilgilere göre, 19 Mayıs ilçesinde bir halı sahada arkadaşlarıyla futbol oynayan Yol, bir süre sonra yere yığıldı. Arka

Ölüm halı sahada yakaladı!

Samsun'un 19 Mayıs ilçesinde arkadaşları ile halı sahada futbol oynayan 42 yaşındaki Kadir Yol, geçirdiği kalp krizi sonucu öldü.

Alınan bilgilere göre, 19 Mayıs ilçesinde bir halı sahada arkadaşlarıyla futbol oynayan Yol, bir süre sonra yere yığıldı. Arkadaşlarının haber vermesi üzerine olay yerine yönlendirilen 112 Acil Servis ekibi, ilk müdahalenin ardından Yol'u ambulansa aldı.

Kadir Yol, hastaneye götürülürken yolda hayatını kaybetti. Daha önce baypas ameliyatı olduğu öğrenilen Yol'un kalp krizi sonucu öldüğü belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel