Ölü bulunan Trabzonlular toprağa verildi

Kırklareli'nin Lüleburgaz ilçesinde evlerinde ölü bulunan anne ve oğlu, memleketleri Trabzon'da defnedildi.Olay sonrası anne Şenay (51) ile oğlu Ahmet Bedrettin Şentürk'ün (17) cesetleri, İstanbul Adli Tıp Kurumundan yakınlarınca alınarak memleketleri Çay

Ölü bulunan Trabzonlular toprağa verildi

Kırklareli'nin Lüleburgaz ilçesinde evlerinde ölü bulunan anne ve oğlu, memleketleri Trabzon'da defnedildi.

Olay sonrası anne Şenay (51) ile oğlu Ahmet Bedrettin Şentürk'ün (17) cesetleri, İstanbul Adli Tıp Kurumundan yakınlarınca alınarak memleketleri Çaykara'ya getirildi.

Maraşlı Mahallesi Merkez Cami'de kılınan cenaze namazının ardından anne ile oğlu, aynı yerdeki aile mezarlığına defnedildi. Cenaze töreni sırasında anne ve oğlunun yakınları gözyaşlarına hakim olamadı.

Ayvalı köyünde Ensar Şentürk (51), eşi Şenay Şentürk (51) ile oğlu Ahmet Bedrettin Şentürk'ün (17) hareketsiz halde yattığını belirterek durumu jandarma ekiplerine bildirmişti. Yapılan incelemenin ardından cesetler İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderilmiş, gözaltına alınan Ensar Şentürk çıkarıldığı mahkemece tutuklanmıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel