Oltan fındık fabrikası açıldı

Arsin Organize Sanayi Bölgesinde kurulan fabrika için düzenlenen tanıtım toplantısında konuşan Oltan Gıda Maddeleri Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Kenan Oltan, Trabzon'a böyle bir yatırım yapmaktan dolayı çok mutlu olduğunu ifade etti.Hayatı boyunca her f

Oltan fındık fabrikası açıldı

Arsin Organize Sanayi Bölgesinde kurulan fabrika için düzenlenen tanıtım toplantısında konuşan Oltan Gıda Maddeleri Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Kenan Oltan, Trabzon'a böyle bir yatırım yapmaktan dolayı çok mutlu olduğunu ifade etti.

Hayatı boyunca her fırsatta Trabzon'a yatırım yapmaya çalıştığını kaydeden Oltan, ''Bundan sonra da bu çalışmalarımız devam edecek. Dünyanın en büyük ve en gelişmiş fındık entegre fabrikasını kurduk. Bu fabrikada 250 kişi çalışıyor'' dedi.

Fabrikanın 27 dönümlük bir alan üzerinde 15 dönümü kapalı alan olarak inşa edildiğini dile getiren Oltan, ''Fabrika yaklaşık 35 milyon dolara mal oldu. Fabrikada yıllık 25 bin ton iç fındık işlenecek. Fabrikada ayrıca, her türlü işlenmiş fındıklar ve fındık ezmesinin yanı sıra pralina ve krokan şeklindeki şekerli fındık mamulleri de üretiliyor'' diye konuştu.

Kenan Oltan, daha sonra basın mensuplarına fabrikayı gezdirdirerek, fabrikada bulunan çeşitli üniteler hakkında bilgiler verdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel