Olimpik pul sergisi düzenlenecek

PTT Genel Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, Trabzon 2011 Avrupa Gençlik Olimpik Oyunları konulu, abone sayısı kadar anma pulu serisi, yarın 25 kuruş, 90 kuruş ve 1.30 lira bedelle, bu pullara ait ilk gün zarfı ise 4.25 lira bedelle PTT merkez

Olimpik pul sergisi düzenlenecek

PTT Genel Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, Trabzon 2011 Avrupa Gençlik Olimpik Oyunları konulu, abone sayısı kadar anma pulu serisi, yarın 25 kuruş, 90 kuruş ve 1.30 lira bedelle, bu pullara ait ilk gün zarfı ise 4.25 lira bedelle PTT merkez müdürlüklerinde satışa sunulacak.
Filatelik ürünlerin satışı ile aynı tarihte ''Trabzon 2011 Avrupa Gençlik Olimpik Oyunları 23 Temmuz 2011 Trabzon'' ibareli ilk gün damgası Trabzon'da Hamamizade İhsan Bey Kültür Merkezinde kullandırılacak.
Ayrıca aynı yerde, Trabzon 2011 Avrupa Gençlik Olimpik Oyunları nedeniyle 23-29 Temmuz 2011 tarihleri arasında 50 panoluk pul sergisi düzenlenecek. Sergide, Atatürk, Osmanlı'dan Cumhuriyete Trabzon sancağı posta tarihi, Türkiye'de ve dünyada olimpiyatlar, spor, çevre konulu pullar, zarflar ile kişisel pul örnekleri sergilenecek.
Sergi mekanında açılacak filatelik iş yerinde sergi süresince ''Trabzon 2011 Avrupa Gençlik Oyunları Pul Sergisi 23-29 Temmuz 2011 Trabzon'' ibareli özel tarih damgası kullandırılacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel