Öldürülen Yunus'a resmi bilgi yok

Libya'da öldürülen Trabzonlu Yunus Emre Çelik'in ailesi devlet kurumlarından herhangi bir açıklama yapılmadığı belirtildi. Libya'nın Trablus kenti yakınlarında bir inşaatta vinç operatörü olarak çalışan ve dün uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kayb

Öldürülen Yunus'a resmi bilgi yok

Libya'da öldürülen Trabzonlu Yunus Emre Çelik'in ailesi devlet kurumlarından herhangi bir açıklama yapılmadığı belirtildi.

 

Libya'nın Trablus kenti yakınlarında bir inşaatta vinç operatörü olarak çalışan ve dün uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden Trabzon Yomralı Yunus Emre Çelik'in ölümüyle ilgili Yomra Oymalıtepe Beldesi Atatürk Mahallesi Muhtarı Hasan Keskin, Çelik ailesine, resmi kurumlardan hiçbir bilgi verilmediğini söyledi.

 

Atatürk Mahallesi Muhtarı Keskin, “Biz Yunus’un ölüm haberini sadece haberlerden ve çalıştığı firmadan duyduk. Ailesine her hangi bir bilgi vermediler. Nasıl oldu hiçbirşey yok. Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu bir Türk işçi öldü diyor ama hiçbir şekilde bu aileye bir bilgi verilmedi. Buradan yetkililere seslenmek istiyoruz” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel