Öldürülen adam bakın kim çıktı?

Giresun’da 2005 yılında taksi ücreti konusunda yaşanan anlaşmazlık sonucu çıkan tartışma nedeniyle 3 kişiyi silahla öldürerek araçla birlikte uçuruma yollayan 4 akrabadan biri olan Eşref Aslan, cezaevinden çıktığı gün aralarında husumet olduğu öğrenilen y

Öldürülen adam bakın kim çıktı?
Giresun’da 2005 yılında taksi ücreti konusunda yaşanan anlaşmazlık sonucu çıkan tartışma nedeniyle 3 kişiyi silahla öldürerek araçla birlikte uçuruma yollayan 4 akrabadan biri olan Eşref Aslan, cezaevinden çıktığı gün aralarında husumet olduğu öğrenilen yeğeni C.A. tarafından silahla vurularak öldürüldü. 
 
TAKSİCİYİ ÖLDÜRMÜŞTÜ ŞİMDİDE YEĞENİNİ ONU ÖLDÜRDÜ
 
Trabzon'un Çömlekçi Mahallesi'ndeki otellerde eğlenen, eğlence sonrasında Giresun'un Dereli İlçesi Çal Köyü'ne gitmek üzere Çömlekçi Taksi Durağı'nda nöbetçi olarak çalışan Abdülkadir Yalçın'ın kullandığı 61 T 0015 plakalı taksiyi 170 milyon liraya kiralayan Temel Aslan, amcasının oğlu Şakir Aslan ile Eşref ve Cengiz Aslan kardeşler, Dereli İlçesi Kümbet Yayla yolunda taksi şoförünün 30 milyon lira ek para istemesi üzerine tartışma yaşamışlardı. Tartışma sırasında silahlarını çeken gençler, taksi şoförü Abdülkadir Yalçın ile Yalçın'ın güvenlik endişesiyle yanına aldığı mahalleden arkadaşları Şenol Hacıoğlu ve Fatih Turan'ı öldürmüşlerdi. Abdulkadir Yalçın, Şenol Hacıoğlu ile Fatih Turan'ın cesetleri ise uçuruma yuvarlanmış, 61 T 0015 plakalı taksinin arka koltuğunda üst üste konulmuş şekilde bulunmuştu. 28 Ocak 2005 tarihinde yaşanan olaydan 4 gün sonra Giresun'un Dereli ilçesinde 3 kişinin öldürülmesi olayını gerçekleştirdikleri iddiasıyla gözaltına alınan 4 şahıs, çıkartıldıkları mahkemece tutuklanarak Giresun E Tipi Kapalı Cezaevi'ne gönderilmişti.
Denetimli serbestlik kapsamında bugün cezaevinden çıkan Eşref Aslan (27) ile aralarında husumet bulunan yeğeni C.A. arasında tartışma çıktı. Çıkan tartışma sonucunda yeğen C.A, amcası Eşref Aslan’a silahla ateş etti. Yeğeninin kurşunlarına hedef olan Eşref Aslan olay yerinde hayatını kaybetti. Olaydan sonra kaçan C.A'nın yakalanması için polis tarafından çalışma başlatıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel