Olayların ardından Ülkü Ocakları açıklama yaptı!

İstanbul’da yıkılması planlanan Gezi Parkı için Türkiye’nin dört bir yanında eylemler sürerken Trabzon’da yapılan yürüyüşlerde taşkınlık olmaması sevindirirken akşam saatlerinde Atatürk Alanında Meydana gelen karşıt görüş kavgası Trabzon’un moralini bozdu

Olayların ardından Ülkü Ocakları açıklama yaptı!

İstanbul’da yıkılması planlanan Gezi Parkı için Türkiye’nin dört bir yanında eylemler sürerken Trabzon’da yapılan yürüyüşlerde taşkınlık olmaması sevindirirken akşam saatlerinde Atatürk Alanında Meydana gelen karşıt görüş kavgası Trabzon’un moralini bozdu.

Saat 17:30 sıralarında Meydana gelen olayda Sol görüşlü vatandaşlara bozkurt simgesi yaparak üzerine yürüyen küçük bir grup taşkınlığa neden oldu.

Olayların çıkmasının ardından taşkınlık çıkaran grubun ülkü ocakları ile alakası olmadığını ifade eden Trabzon Ülkü Ocakları başkanı Vursay Atlaş Haber61.Net’e açıklamada bulundu. Altaş, “ Bir süre önce Ülkü Ocakları genel başkanlığından tüm teşkilatlara çağrı geldi. Gelen bu çağrıda gezi park eylemine kesinlikle katılamayın ve taşkınlığa yer mehel vermeyin şeklinde uyarılar da bulunuldu.”dedi.

Altaş, “ akşam saatlerine meydana gelen olayda bir grubun bozkurt yapması ve milliyetçi slogan atması ile herkes olayları başlatanların ülkücüler olduğunu söyledi. Olaya karışan kişiler ile bizim alakamız yok. Bizim teşkilatlarımız bu tür olaya mehel vermez.”şeklinde konuştu.

Açıklamalarının son bölümünde Altaş, “ Trabzon’daki tüm gençlere sesleniyorum kesinlik taşkınlığa yer vermeyin.”dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler