Olayların ardından istifa mı ettiler

Ensonhaber'in haberine göre; Başbakan Erdoğan'ın Hopa mitingi öncesi ve sonrasında yaşanan olaylar sonrası emekli öğretmen Metin Lokumcu ölmüş çok sayıda kişi de yaralanmıştı. Başbakanlık konvoyu taşlanmış, otobüste bulunan güvenlik görevlisi yere düşerek

Olayların ardından istifa mı ettiler

Ensonhaber'in haberine göre; Başbakan Erdoğan'ın Hopa mitingi öncesi ve sonrasında yaşanan olaylar sonrası emekli öğretmen Metin Lokumcu ölmüş çok sayıda kişi de yaralanmıştı. Başbakanlık konvoyu taşlanmış, otobüste bulunan güvenlik görevlisi yere düşerek ağır yaralanmıştı.

VALİ VE EMNİYET MÜDÜRÜ İSTİFA ETTİ İDDİASI

Yaşanan olaylar sonrası Artvin Valisi Mustafa Yemlihalıoğlu ve Artvin il Emniyet Müdürü 1. Sınıf Emniyet Amiri Muhsin Armağan'ın istifa ettikleri iddia edildi.

Taraf Gazetesi'nin polis kökenli yazarı Emre Uslu Ensonhaber.com'a yaptığı açıklamada, 'Bölgede ciddi bir zafiyet oluşmuş. Yaşananlar sonrası Başbakan Erdoğan çok sinirlendi. Şu anda Artvin Valisi ve Emniyet Genel Müdürü istifalarını yazıyor. Bir diğer dikkat çekici nokta ise bölgeye çağırılan jandarmanın olaylara müdahale etmemesi ve adeta izlemesi. Acaba Artvin İl Jandarma Komutanı da görevden alınabilecek mi' dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler