Okullara 500 personel alınacak

AK Parti Ordu Milletvekili İhsan Şener, Ordu'da okullara 500 hizmetlinin alınacağını bildirdi.Şener, yaptığı yazılı açıklamada, İŞKUR vasıtasıyla okullara alınacak hizmetli personelin 9 ay boyunca temizlik, bakım, onarım işlerinde görev yapacağını belirtt

Okullara 500 personel alınacak

AK Parti Ordu Milletvekili İhsan Şener, Ordu'da okullara 500 hizmetlinin alınacağını bildirdi.

Şener, yaptığı yazılı açıklamada, İŞKUR vasıtasıyla okullara alınacak hizmetli personelin 9 ay boyunca temizlik, bakım, onarım işlerinde görev yapacağını belirtti.

Şener, şunları kaydetti:

"Bütçede en büyük payı eğitime ayırıyoruz. Eğitim AK Parti'nin birinci önceliğidir. Okullarımızda eğitim-öğretim yılının başlaması ile bize iletilen en büyük sıkıntı temizlikti. Daha önce okul aile birlikleri tarafından masrafları karşılanan hizmetlilerin masraflarının karşılanamaması nedeniyle birçok okulda hizmetli sorunu yaşandı. Okullarda velilerimizin temizlik yaptığına şahit oldum. Sorunun çözümü için Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanımız Faruk Çelik ile görüştüm ve 500 kişilik istihdamın çıkmasını sağladık. Bakanımız Çelik'e teşekkür ederek, istihdamın ilimize hayırlı olmasını diliyorum."

Milletvekili Şener, alımların İŞKUR tarafından yapılacağını ve başvuruların buraya yapılması gerektiğini ifade etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel