Okul kantininden sahte para ile alış veriş yaparken ...

Karadeniz Teknik Üniversitesi’nde (KTÜ) okuyan iki öğrenci E.K (28) Y.K (28) okul kantininden sahte para ile alış veriş yaparken yakayı ele verdi.Edinilen bilgiye göre; dün öğlen saatlerinde okulun kantinine giderek öğle yemeği yiyen E.K hesabı öderken sa

Okul kantininden sahte para ile alış veriş yaparken ...

Karadeniz Teknik Üniversitesi’nde (KTÜ) okuyan iki öğrenci E.K (28) Y.K (28) okul kantininden sahte para ile alış veriş yaparken yakayı ele verdi.

Edinilen bilgiye göre; dün öğlen saatlerinde okulun kantinine giderek öğle yemeği yiyen E.K hesabı öderken sahte para ile ödedi. Kantin çalışanları paranın sahte olduğunu tespit edince E.K’yi oyalayarak polis ekiplerinden yardım istedi. Polis ekipleri kantine gelerek sahte para ile alış veriş yapan öğrenci E.K’nın üzerinde arama yaparak iki adet sahte 100 TL ele geçirdi.

E.K’nın ev arkadaşı Y.K’nın da sahte para ile daha önceden kantinden alış veriş yaptığını tespit eden polis ekileri iki kafadar öğrencinin evinde arama yaptı. Evde sahte 4 adet 200 TL ile 9 adet 100TL ele geçirildi.

Polis her iki öğrenci hakkında soruşturma açtı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler