Öğretmenin araba tutkusu

Ordu’da sınıf öğretmenliği yapan Erdinç Ulaç, günümüzde kullanılan araçların minyatürünü yapıyor ve yaptığı araçlar ile görenleri şaşırtıyor. Ordu’da sınıf öğretmenliği yapan Erdinç Ulaç, küçük yaştan beri arabalara hevesi olduğunu ifade ederken, yaptığı

Öğretmenin araba tutkusu
Ordu’da sınıf öğretmenliği yapan Erdinç Ulaç, günümüzde kullanılan araçların minyatürünü yapıyor ve yaptığı araçlar ile görenleri şaşırtıyor.
 
Ordu’da sınıf öğretmenliği yapan Erdinç Ulaç, küçük yaştan beri arabalara hevesi olduğunu ifade ederken, yaptığı minyatür uzaktan kumandalı otobüs, otomobil, cip ve bir kişinin oturabileceği büyüklükteki akülü cip görenlerin beğenisini kazanıyor.
 
“ARAÇLARI GÖRENLER EL YAPIMI OLDUĞUNA İNANMIYOR”
 
Off-Road tutkunu olduğunu belirten Ulaç, ciplere ayrı bir ilgisi olduğunu, görenlerin ise bu arabaların el yapımı olduğuna inanmadığını söyledi. Ulaç yaptığı konuşmada, “Ordu’da sınıf öğretmenliği yapıyorum. Amatörce bunlar uğraşıyorum. Kendi çapımda bir şeyler yapmaya çalışıyorum. Arabalar her zaman hevesimizdi. Bir gün arkadaşlar ile otururken cipin bilgisayarda maketini bulduk. 'Bunu daha büyük yapabilir miyiz?' diye düşündük. Elimizde mevcut lastiklerimiz vardı. Lastiklere göre ölçülendirerek böyle bir şey yaptık. Daha sonra otobüs, otomobil ve büyük akülü olan cipi yaptık. Off-Road tutkusunu aştık artık. Onları da yaptık. Çamura da bulandık. Şu an caddelerde geziyoruz. Araçları görenler el yapımı olduğuna inanmıyor. Daha sonra onları ikna ediyorum. Yapıldığı malzemeleri gösterince ikna oluyorlar” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel