Öğretmen darp edildi

  Dün akşam üzeri evinin önünde darp edilen Kızılırmak Lisesi Beden Eğitimi Öğretmeni Suat Salim Güner, elmacık kemiği ve burnundaki kırıklar nedeniyle Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Plastik Cerrahi Servisi'ne sevk edildi. Darp edilen öğretmeni h

Öğretmen darp edildi

 

 

Dün akşam üzeri evinin önünde darp edilen Kızılırmak Lisesi Beden Eğitimi Öğretmeni Suat Salim Güner, elmacık kemiği ve burnundaki kırıklar nedeniyle Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Plastik Cerrahi Servisi'ne sevk edildi. Darp edilen öğretmeni hastanede ziyaret eden İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Mustafa Cora yaptığı açıklamada, "Emniyete gerekli bilgiler verildi. Gerekli çalışmalar yapılıyor. Tedavi altına alınan öğretmenin yüz ve çene kemiklerinde çokça kırık var. Doktorumuzun önerileri üzerine

ileri tetkik ve tedavisi için Ondokuz Mayıs Üniversitesi Plastik Cerrahi Bölümü'ne sevk edildi" dedi. 

Başhekim Yardımcısı Opr. Dr. Mahmut Şimşek de, "Yüz kemiklerinde çok sayıda kırığı var. Üstçene, burun, yüz kemiği ve elmacık kemiğinde kırıkları var. İlk yapılan muayenesinde beyin cerrahisi ve ortopedik herhangi bir problemi saptanmadı. Plastik cerrahi ile ilgili problemleri olduğu için Ondokuz Mayıs Üniversitesi Plastik Cerrahi Servisi'ne sevk edildi" diye konuştu. 

 

ÖĞRENCİ YAKINLARI DARP ETTİ 

Öte yandan, beden eğitimi öğretmeni Suat Salim Güner hakkında, "Astım rahatsızlığından dolayı beden eğitimi dersinden muaftır" şeklinde raporu olduğu ileri sürülen 11. sınıf öğrencisi G. H.Y.'yi zorla beden eğitimi dersine soktuğu, bunun üzerine okula gelen öğrencinin annesine de saldırdığı iddiasıyla öğrencinin ailesi savcılığa suç duyurusunda bulunmuştu. Öğretmen suçlamaları kabul etmezken, savcılık olayla ilgili tahkikat başlatmıştı. 

Bu olayın ardından öğrenci G.H.Y.'nin erkek kardeşi C.K. ve arkadaşı Ramazan B. (35), İshaklı Mahallesi Gençlik Serdar Sokak'ta karşılaştıkları öğretmene "Suat Salim öğretmen sen misin?" diye sordu. Öğretmen de "Evet, benim" dedikten sonra C.K. ve Ramazan B. (35), öğretmeni darp etti. 

Öğretmen Suat Salim Güner'in darp zanlıları, polis tarafından gözaltına alındı. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel