Öğrencilere SGK’dan çıkartma

 Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından başlatılan “Sosyal Güvenlik Eğitim Serisi” programı dahilinde Cumhuriyet İlköğretim Okulu’nda bir etkinlik düzenlendi. Düzenlenen etkinliğe SGK Trabzon İl Müdürü Musa Bulut, Trabzon Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Tur

Öğrencilere SGK’dan çıkartma

 

Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından başlatılan “Sosyal Güvenlik Eğitim Serisi” programı dahilinde Cumhuriyet İlköğretim Okulu’nda bir etkinlik düzenlendi. Düzenlenen etkinliğe SGK Trabzon İl Müdürü Musa Bulut, Trabzon Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Turan, Okul müdürü Mehmet Kemal Kalyoncu ve çok sayıda öğrenci katıldı. Yapılan Konuşmaların ardından, öğrencilere slayt gösterisi eşliğinde çeşitli bilgiler aktarılırken, Belediye Başkan yardımcısı Turan ise öğrencilere, “Güven ve Yarışçı çocuklar “ isimli kitapçık dağıttı. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler