Öğrencilere bot yardımı

Merkezi Bursa’da bulunan Güce ilçesi Giyimli Mahallesi Gulparlılar Kültür ve Yardımlaşma Derneği tarafından Güce ilçesine bağlı Düzçukur İlköğretim Okulu’nda ekonomik durumu iyi olmayan öğrencilere bot yardımı yapıldı. Güce İlçesi Düzçukur İlköğretim Okul

Öğrencilere bot yardımı


Merkezi Bursa’da bulunan Güce ilçesi Giyimli Mahallesi Gulparlılar Kültür ve Yardımlaşma Derneği tarafından Güce ilçesine bağlı Düzçukur İlköğretim Okulu’nda ekonomik durumu iyi olmayan öğrencilere bot yardımı yapıldı. Güce İlçesi Düzçukur İlköğretim Okulu’nda düzenlenen yardım dağıtımına Güce Kaymakamı Musa Evin, İlçe Milli Eğitim Müdürü Altan Ekmen, İlçe Emniyet Amiri Refik Mırık, daire amirleri ve öğretmenler katıldı.
Derneğin göndermiş olduğu botları öğrencilere kendi elleriyle giydiren Kaymakam Evin, “İlçemiz dışında yaşayan iş adamlarımız yoksul ve dar gelirli ailelerin imdadına koşuyor. Devlet olarak her zaman vatandaşımızın yanındayız. Birçok hizmet noktasında yapılan devlet yardımlarının yanında yer alan iş adamlarımıza da bir kez daha teşekkür ediyorum. Fakir ve ihtiyaç sahibi ailelerin okuyan pırıl pırıl çocuklarımıza giyim yardımında bulunan ve şu anda kış mevsiminde çocuklarımızın ayaklarının ısınması için bot yardımında bulunan Gulparlılar Derneği Başkanı Salih Bahadır’a ve Yönetim Kurulu üyelerine bir kez daha teşekkür ediyorum. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızı elbirliği ile geleceğe hazırlayalım. Çünkü ülkemizin geleceğine bu çocuklarımız yön verecek" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel