Öğrencilerden Karadeniz standı

 Trabzon’da yaptığı güzel projelerle adından söz ettiren Ali Kemal Aktürk İlk ve Orta Okulu öğrencileri, yöresel stantlardan oluşan kültürel etkinlik dahilinde Karadeniz Bölgesi’nin çeşitli yörelerinin tanıtımını yaptılar. Stantlarda Trabzon ilçelerinden

Öğrencilerden Karadeniz standı

 

Trabzon’da yaptığı güzel projelerle adından söz ettiren Ali Kemal Aktürk İlk ve Orta Okulu öğrencileri, yöresel stantlardan oluşan kültürel etkinlik dahilinde Karadeniz Bölgesi’nin çeşitli yörelerinin tanıtımını yaptılar.
 
Stantlarda Trabzon ilçelerinden başta Çaykara, Vakfıkebir, Akçaabat, Tonya, Şalpazarı, Arsin, Yomra, Düzköy olmak üzere, Karadeniz’in diğer illerinden de Gümüşhane, Artvin ve Kastamonu yörelerine ait kültürel değerler tanıtıldı.
 
Öte yandan öğrenciler, Matematik, Fen ve Teknoloji derslerindeki ilginç tasarım ve buluşlarını kendi oluşturdukları stantlarda tanıttı. Şenliğe katılanlar tarafından büyük ilgi ve beğeni toplayan etkinliği düzenleyen 8. sınıf öğrencileri, başta velileri olmak üzere öğretmenlerini de gururlandırdı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler