Öğrencilerden anlamlı bağış

Türk Kızılayı Samsun Şubesi ve Çarşamba İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ilçede bulunan okullarda kan bağışları toplandı. Türk Kızılayı Samsun Şubesi sorumlu hekimlerinden Engin Erdoğan, ilçedeki okulları ziyaret ederek bağışçılardan kan topladıklar

Öğrencilerden anlamlı bağış
Türk Kızılayı Samsun Şubesi ve Çarşamba İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ilçede bulunan okullarda kan bağışları toplandı.
 
Türk Kızılayı Samsun Şubesi sorumlu hekimlerinden Engin Erdoğan, ilçedeki okulları ziyaret ederek bağışçılardan kan topladıklarını söyledi.
 
"Bağışçıların ilgisi güzel fakat mevsimsel gribal enfeksiyondan dolayı bağışlarımızda düşüş var" diyen Erdoğan, şöyle devam etti:
 
"Bugün Çarşamba Anadolu Lisesindeyiz hedefimiz 30 ünite kan bağışı ve şimdiye kadar 20 ünite bağış yapıldı. Etkinliği düzenlemekteki tek amacımız bağışları kabul etmek değil, öğrencilerimize kan bağışının önemini anlatıyoruz bağış konusunda farkındalığı sağlamayı hedefliyoruz ve bugün bunun bilincinde olan gençlerimiz ilerleyen yıllarda da düzenli kan bağışında bulanacaktır. Okullarımızda öğrencilerimizin yaşı genelde 18'den küçük ve onların da velilerine kan bağışı için davetiye gönderiyoruz yaptığımız çalışma sonucu gösterilen ilgiden de memnunuz."
 
Öğretmen ve öğrencilerin yanı sıra veliler de kan bağışında bulundu.
 
Çarşamba Anadolu Lisesi Müdürü Mustafa Baş, Türk Kızılayı personeline teşekkür ederek, "Görevli arkadaşlara çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum, kan bağışı konusunda biraz olsun farkındalık yaratabildiysek ne mutlu bizlere. Etkinliğe katılan tüm öğretmen, öğrenci ve velilerimize teşekkür ediyorum. İlerleyen yıllarda etkinliğimizi sürdürmeye de devam edeceğiz" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler