Öğrenciler Mimar Sinan'a veda etti

 Mimar Sinan İlköğretim Okulunun düzenlediği geleneksel mezuniyet töreninde 116 öğrenci mezuniyet coşkusunu aileleri, arkadaşları ve öğretmenleriyle birlikte gönüllerince yaşadı.Okul müdürü Ziya Akyazı’nın konuşmasıyla başlayan törende mezun öğrenciler ad

Öğrenciler Mimar Sinan'a veda etti

 

Mimar Sinan İlköğretim Okulunun düzenlediği geleneksel mezuniyet töreninde 116 öğrenci mezuniyet coşkusunu aileleri, arkadaşları ve öğretmenleriyle birlikte gönüllerince yaşadı.

Okul müdürü Ziya Akyazı’nın konuşmasıyla başlayan törende mezun öğrenciler adına veda konuşmasını Beyda Bolat adlı öğrenci gerçekleştirdi.

Törenin ilginç anlarından birisi de 8. Sınıf öğrencilerinin okul flamasını 7. Sınıf öğrencilerine teslim etmesiydi.

ic.20120614154930.jpg

Başarılarıyla taktir toplayan ve diploma notlarına göre ilk 3 giren öğrencilerimizden Merve İzel Taşdemir, İrem Demirbaş ve Başak Ayaz okul idarecilerinden ödüllerini aldılar.

İlköğretimden mezun olmanın mutluluğunu doyasıya taşıyan 116 öğrenci mezuniyet belgelerini alıp, keplerini fırlatarak büyük bir coşkuyla günün heyecan ve gururunu yaşadılar.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel