Öğrenciler alkışladı itfaiye tatbikat yaptı

 Trabzon'un Akçaabat ilçesine bağlı İtfaiye Müdürlüğünce yıl başında başlatılan yangın ve yangınla mücadele konulu eğitimler devam ediyor.  Akçaabat'ın Alaattin Akçay İlkokulu ve Anaokulu öğrencilerine verilen eğitimde, minik öğrencilere kibritle oynamama

Öğrenciler alkışladı itfaiye tatbikat yaptı

 

Trabzon'un Akçaabat ilçesine bağlı İtfaiye Müdürlüğünce yıl başında başlatılan yangın ve yangınla mücadele konulu eğitimler devam ediyor. 
 
Akçaabat'ın Alaattin Akçay İlkokulu ve Anaokulu öğrencilerine verilen eğitimde, minik öğrencilere kibritle oynamamaları gerektiğini, olası bir yangın durumunda 110 yangın ihbar numarasını çevirmeleri konusunda bilgi verilirken, öğrenciler yaygın tatbikatı esnasında itfaiyecilere alkışlarıyla destek oldular.
 
Yangın tatbikatı sonrasında bir açıklama yapan Akçaabat İtfaiye Müdürü Turhan Bektaşoğlu, "Okullarımızda yangın ve yangınla mücadele konusunda vermiş olduğumuz eğitim ve öğretim amaçlı faaliyetlerimiz devam ediyor. Alaattin Akçay İlköğretim Okulu’nda çocuklarımıza verdiğimiz görsel eğitimlerle bunu pekiştirdik” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel