Of'un kurtuluşunun 95.yıl dönümü kutlandı

 Hükümet Konağı önündeki Atatürk Anıtı'na çelenklerin sunulmasıyla başlayan tören, Of Belediyesi toplantı salonunda devam etti.      Programa Kaymakam Eren Arslan, Garnizon Komutan Vekili Mustafa Toçalı, Of Belediye Başkanı Murat Saral ile diğer ilgililer

Of'un kurtuluşunun 95.yıl dönümü kutlandı

 

Hükümet Konağı önündeki Atatürk Anıtı'na çelenklerin sunulmasıyla başlayan tören, Of Belediyesi toplantı salonunda devam etti. 
     
Programa Kaymakam Eren Arslan, Garnizon Komutan Vekili Mustafa Toçalı, Of Belediye Başkanı Murat Saral ile diğer ilgililer ve vatandaşlar katıldı. 
     
Of Belediye Başkanı Saral, burada yaptığı konuşmada, ''Zor şartlar altında mücadele ederek bu güzel şehri düşmana teslim etmeyen atalarımızı rahmet ve minnetle anıyoruz'' dedi. 
     
Gençlere seslenen Saral, ''Bu ülke çok zorlu süreçlerden geçerek bugünlere geldi. Artık dünyada söz sahibi olan bir ülkeyiz. Bu ülkeye sahip çıkarak daha ileriye taşıyacak olan sizlersiniz. O nedenle kendinizi çok iyi yetiştirmelisiniz'' diye konuştu. 
   
Program, Ali Yeşilyurt Çok Programlı Lisesi öğrencilerince hazırlanan müzik programı ve ödül töreni ile sona erdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel