Of'tan Fenerlilere 2 yıl men

Trabzon'un Of ilçesinde Üsküdar Çay Bahçesi işletmecisi Mustafa İşçi, çay bahçesine astığı "Fenerliler bu bahçeye giremez!" yazılı pankartla tepkisini dile getirdi. Fenerbahçe'nin şike yaptığını ve bunun hem Türk yargısı tarafından he de uluslararası spor

Of'tan Fenerlilere 2 yıl men
Trabzon'un Of ilçesinde Üsküdar Çay Bahçesi işletmecisi Mustafa İşçi, çay bahçesine astığı "Fenerliler bu bahçeye giremez!" yazılı pankartla tepkisini dile getirdi. Fenerbahçe'nin şike yaptığını ve bunun hem Türk yargısı tarafından he de uluslararası spor yargısı CAS tarafından belgelendiğini ifade eden İşçi, bu gerçeği herkese ilan etmek için böyle bir pankart astıklarını ifade etti.
 
Çay bahçesine zaman zaman Fenerbahçeli taraftarlar da geldiğini belirten İşçi, maçlar esnasında "sık sık biz şike yapmadık, biz temiziz!" dediklerini ama son gelişmelerle birlikte artık bu söylemlerinden vazgeçmek zorunda kaldıklarını, biz de çay bahçesinin işletmecileri olarak onlara bu şekilde bir cevap verme gereği duyduklarını belirtti.
 
Çay bahçesine oturmaya gelen Trabzonsporlu taraftarlar ise Fenerbahçelilere böyle bir tepki gösterilmesini olumlu karşıladıklarını belirterek işletmeci Mustafa İşçi'ye hak verdiklerini belirttiler.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel