Of'ta yol işçilerine Adana kebabı!

Trabzon’un Of İlçe Kaymakamlığı tarafından ihalesi yapılarak çalışmalara başlanan ve bir bölümü bitirilerek halkın hizmetine sunulan Of-Uzungöl arası 14 km yol çalışmasında görevli yol işçilerine Of Kaymakamı Tuncay Sonel tarafından Adana Kebabı ve Baklav

Of'ta yol işçilerine Adana kebabı!

Trabzon’un Of İlçe Kaymakamlığı tarafından ihalesi yapılarak çalışmalara başlanan ve bir bölümü bitirilerek halkın hizmetine sunulan Of-Uzungöl arası 14 km yol çalışmasında görevli yol işçilerine Of Kaymakamı Tuncay Sonel tarafından Adana Kebabı ve Baklava ikram edildi.

Ulaştırma Bakanlığınca Finansmanı sağlanan, Of Kaymakamlığı tarafından ihalesi yapılan, Karayolları Bölge Müdürlüğü teknik personeli tarafında kontrolü yapılan Of–Uzungöl arası karayolunun 14 km’lik duble yol, altyapı ve üstyapı işlerinin ikinci bölümünün bitirilmesi için çalışmalar yoğun bir şekilde devam ediyor.

Turizm yolu olması nedeniyle yapılan çalışmaları sık sık yerinde takip eden Of Kaymakamı Tuncay Sonel, çalışmalardan dolayı, yüklenici firmaya, Karayolları ekibine ve yol çalışmasında emek veren tüm işçilere teşekkür etti. Kaymakam Sonel, “Olumsuz hava koşullarına rağmen işçilerimizin göstermiş olduğu azim ve gayret neticesinde, çok şükür yolumuzu Taşhan’a kadar tek taraflı olarak halkımızın hizmetine sunduk. Diğer bölümümüzün bitirilmesi için çalışmalarımıza aynı sürat ve kararlılıkla devam ediyoruz” dedi.

Sonel, yol çalışmaları nedeniyle oluşan olumsuzluklar dolayı vatandaşlardan da özür dileyerek kendilerini mazur görmelerini ve biraz daha sabretmelerini istedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler