Of'ta seferberlik iyi yolda!

Of Kaymakamlığı ve Nuhoğlu Vakfı tarafından ortaklaşa gerçekleştirilen proje ile ilçede büyük bir eğitim seferberliği gerçekleştiriliyor.Eğitim gönüllüsü Hayırsever işadamı Ömer Çetin Nuhoğlu’nun Of ve Hayrat’ta dershaneye gidemeyen ihtiyaçlı öğrencilere

Of'ta seferberlik iyi yolda!

Of Kaymakamlığı ve Nuhoğlu Vakfı tarafından ortaklaşa gerçekleştirilen proje ile ilçede büyük bir eğitim seferberliği gerçekleştiriliyor.
Eğitim gönüllüsü Hayırsever işadamı Ömer Çetin Nuhoğlu’nun Of ve Hayrat’ta dershaneye gidemeyen ihtiyaçlı öğrencilere yönelik gerçekleştirilen SBS ve ÖSS kurslarına desteği artarak devam ediyor. 2006-2007 Eğitim Öğretim yılında itibaren devam eden kurslarda öğrenim gören 445 öğrenci köylerden servislerle alınıyor ve öğlen vakti kendilerine dört çeşit sıcak yemek veriliyor.

Kurslara maddi manevi desteğini hiç bir zaman esirgemeyen ve beş yıl içersinde 1 milyon 500 bin TL yakın bir kaynak aktaran hayırsever işadamı Ömer Çetin Nuhoğlu, 2011 yılı OKS sınavı sonucu Of’ta kurslarda eğitim gören 50 öğrenciden 25 öğrencinin Fen Lisesi’ni kazanmasından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, başlangıçtan bu güne kadar bu projede görev alan herkese teşekkür etti.

2006 yılında İlçede Fen Lisesi’ni kazanan öğrenci sayısı 2 iken, uygulanan proje sonucunda bu yıl fen lisesini kazanan 25 öğrenci hep birlikte Vakıf Başkanı Ömer Çetin Nuhoğlu’na bir teşekkür plaketi sundular. Öğrencilerin bu hareketi karşısında duygulanan Nuhoğlu, “Bir insan için en güzel anı bu andır. Ömrünüzde tadabileceğiniz en mutlu anlardan biridir” dedi.

Kurslarla ilgili duygu ve düşüncelerini dile getiren Of Kaymakamı Tuncay Sonel, “Çocuklarımızın daha iyi bir gelecek elde etmesi için bu yolda hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan Sayın Ömer Çetin Nuhoğlu abimize ne kadar teşekkür etsek azdır. İşte burada bulunan bu çocuklarımız bu kursları başarıyla geçerek birbirinden iyi üniversitelere giderek bu ülkeye ve milletine en güzel hizmetleri yapacaklarına inancımız tamdır” diye konuştu.

Proje kapsamında Of Kaymakamlığı tarafından tüm misafirlere, öğretmenlere, öğrenci ve ailelerine bir yemek verilirken, yemeğe yaklaşık 700 kişi katıldı. Yemek sonrası aileler, devlet-vatandaş işbirliği sonucu gerçekleştirilen bu kurslar ile çocuklarının geleceğinin emin ellerde olmasından dolayı mutluluklarını dile getirdiler.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel