Of'ta Saadet Partisi reklamına saldırı!

Trabzon'un Of ilçesi İrfanlı Mahallesi 28 Şubat İlköğretim mevkiinde bulunan  4 billboard reklam panosunda yer alan Saadet Partisi ve CHP reklamı kimliği belirsiz kişiler tarafından yırtılarak kullanılmaz hale getirildi.Reklamlarının yırtıldığını haber al

Of'ta Saadet Partisi reklamına saldırı!

Trabzon'un Of ilçesi İrfanlı Mahallesi 28 Şubat İlköğretim mevkiinde bulunan  4 billboard reklam panosunda yer alan Saadet Partisi ve CHP reklamı kimliği belirsiz kişiler tarafından yırtılarak kullanılmaz hale getirildi.

Reklamlarının yırtıldığını haber alan Saadet Partisi Of Gençlik Kolları Karargah Başkanı Ömer Aktaş, olay yerine giderek incelemelerde bulundu.

Yırtılmanın küçük çocuklar tarafından yapılamayacağını söyleyen Aktaş, "Alın teri ile kazanılan paralarla bütçe oluşturup seçim çalışmaları kapsamında reklamları bastıran Saadet Partisi'nin reklamlarına uzanan el bu dünyada kırılmasa da, öteki dünyada elbette kırılacaktır. Bu çirkin saldırıyı kimler yaptıysa, bunu kendi kafasından yapmadığını düşünüyoruz. Çünkü yırtılan reklam panosunun yanına gittiğimizde olayı gören ve gören bir bayanla konuşan abimizle karşılaştık. Kendileri bize, "Reklamları yırtanlar 10-15 yaşlarında genç delikanlılar idi. Kendilerini reklamları yıpratırken gördüğümüzde reklam şirketinden olduğunu ve mevcut reklamları söküp yerine yeni reklam yapıştıracaklarını düşünerek müdahale etmedik." diyerek bu hain saldırıyı yapanların küçük çocuk olmadıklarını söylediler. "dedi.

Aktaş, görgü tanıklarından bir kişinin de kendilerine, reklamı yırtanları gören bir bayan ile görüştüğünü söyleyerek, bayanın kendisine şunları söylediğini ifade etti: "Genç yaşta olan 3 delikanlı reklamları yıpratıyordu. Bende o anda oradan evime gidiyordum. Kendilerine neden yıprattıklarını sordum. Bana içlerinden bir tanesi, bu işi para karşılığında yaptıklarını söyledi. Bende daha fazla yıpratmadan oradan kovdum onları." 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler