Of'ta okul öncesi eğitim şenlikleri

Of’un meydanında gerçekleşen kutlama töreninde minikler sergiledikleri oyunlarıyla halktan büyük alkış alırken, coşku içersinde geçen etkinlikler kapsamında okulların ana sınıflarından seçilen öğrenciler öğretmenleri eşliğinde Kaymakam, Belediye Başkanı,

Of'ta okul öncesi  eğitim şenlikleri

Of’un meydanında gerçekleşen kutlama töreninde minikler sergiledikleri oyunlarıyla halktan büyük alkış alırken, coşku içersinde geçen etkinlikler kapsamında okulların ana sınıflarından seçilen öğrenciler öğretmenleri eşliğinde Kaymakam, Belediye Başkanı, Garnizon Komutanı, Cumhuriyet Savcısı ve İlçe Milli Eğitim müdürünü ziyaret ettiler.

Okul öncesi eğitime vermiş olduğu katkılardan dolayı kendisine çiçek veren Kıyıcık ve Bölümlü İlköğretim Okulu anasınıfı öğrencilerine teşekkür eden Kaymakam Tuncay Sonel, Of’ta göreve başladığında yüzde 57 olan okul öncesi eğitimin oranının ‘Goncagüllerimiz Solmasın Projesi’ ile yüzde 93’e çıktığını hatırlatarak “Geleceğimiz olan minik yavrularımızı hayata hazırlamak bizlerin en önemli görevi. İleride başarılı birer birey olmaları, Ülkesi ve Milleti için başarılı işler yapabilmeleri için iyi bir eğitim almaları şart. Bunun da ilk basamağı okul öncesi eğitim. Bunun için tüm Of halkı olarak duyarlı olacağız ve yüzde 90 olan okul öncesi eğitim oranını yüzde 100 çıkarmaya çalışacağız” dedi.

Ziyarette miniklerle bol bol sohbet eden Kaymakam Sonel, ziyaretin anısına çocuklara oyuncak hediye etti. Etkinlikler kapsamında Merkez Anaokulu’nda başlayan ve Of meydanında son bulan şenlik yürüyüşü yapıldı. Halkın katılımının yoğun olduğu kutlama programında minikler sergiledikleri oyunlarda gösterdikleri performans ile büyük alkış aldılar. Program sonunda Of Kaymakamılığı’nca miniklere, ailelerine ve vatandaşlara çikolata ile meyve suyu dağıtıldı. Ayrıca Of Anaokulu tarafından getirilen palyaço ile minikler eğlenceli dakikalar geçirdiler.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel