Of'ta öğrenciler sınav öncesi stres attı

Of Kaymakamlığı tarafından düzenlenen yemek ile Üniversite sınavına girecek olan 12. sınıf öğrenciler streslerini eğlenerek attılar. Aydıner Kültür Merkezi’nde düzenlenen yemek ile eğitim camiasını bir araya getiren Of Kaymakamı Eren Arslan, “Zaman çok hı

Of'ta öğrenciler sınav öncesi stres attı

Of Kaymakamlığı tarafından düzenlenen yemek ile Üniversite sınavına girecek olan 12. sınıf öğrenciler streslerini eğlenerek attılar. 

Aydıner Kültür Merkezi’nde düzenlenen yemek ile eğitim camiasını bir araya getiren Of Kaymakamı Eren Arslan, “Zaman çok hızlı geçiyor. Seneye inşallah hepiniz hayalinizde ki üniversitede okurken bu günleri hatırlayacaksınız. O hayalini kurduğunuz üniversitede çok çabuk bitecek ve hayata atılacaksınız.
 
Ben her birinizin bu istek bu inançla çalışmış olduğunuzu gözlerinizden hissedebiliyorum. Bizim amacımız bugün sizleri bir araya getirerek heyecanınızı bir nebze azaltabilmek ve gireceğiniz sınavınıza bir nebze moral ve motivasyon katkısı sunmayı sağlamak. Sizlerden çok umutlu olduğumuzu ve güzel sonuçlar beklediğimizi herkesin huzurunda ifade etmek istiyorum. Hayatınızın önemli bir dönüm noktasındasınız.Hepinize girecek olduğunuz sınavda üstün başarılar diliyorum.
Ben bu vesile ile sizleri yetiştiren ve bugüne hazırlayan ailelerinize, öğretmenlerinize teşekkür ediyorum. Yolunuz açık olsun” dedi.
 
Yaklaşık 250 öğrencinin katıldığı yemekte tüm öğrencilere üstün başarılar dileyen Of Belediye Başkanı Murat Saral ise “İnşallah hepiniz en iyi bölümleri kazanıp başarılı olarak bu güzel ülkemize güzel hizmetler yapacaksınız” diye konuştu.
 
Masaları tek tek dolaşarak öğrencilerle sohbet eden Of Kaymakamı Eren Arslan, Of Anadolu İmam Hatip Lisesinde öğrenimlerine devam eden üçüz kız kardeşlerin öğretmen olmak isteklerinden dolayı kendilerini tebrik ederek başarılar diledi.
Yemeğin son bölümünde Anadolu Lisesi Müdürü olan Rehber öğretmeni Mustafa Kasap, öğrencilere sınavla ilgili bilgilendirmede bulunarak, sınav öncesinde ve sınav esnasında neler yapılması gerektiği hakkında bilgiler verdi.
 
Yemek Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerinin Kaymakam Eren Arslan’a teşekkür çiçeği sunması ve öğrencilerin hep birlikte horon ve kolbastı oyunlarını ile sona erdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel