Of'ta kurban pazarı kuruluyor

Belediye Başkanı Murat Saral, Zabıta Amiri İsmail Sarıalioğlu ve peyzaj mimarı Musa Demir ile pazar yerinde incelemede bulunarak kurban çadırlarını kuran esnafla sohbet etti.Pazarın kurulduğu alan toprak olduğu için yağmur sonucu çamur sorunu yaşandığını

Of'ta kurban pazarı kuruluyor

Belediye Başkanı Murat Saral, Zabıta Amiri İsmail Sarıalioğlu ve peyzaj mimarı Musa Demir ile pazar yerinde incelemede bulunarak kurban çadırlarını kuran esnafla sohbet etti.

Pazarın kurulduğu alan toprak olduğu için yağmur sonucu çamur sorunu yaşandığını belirten Saral, ''Pazar yerine mıcır serildi. Zabıta Amirimiz ve peyzaj mimarımızla çevre düzenlemelerini kontrol ediyoruz. İnşallah aydınlatma sorununu da çözeceğiz. Kurban Pazarı esnafımız en iyi şartlarda hizmetlerini sunacak'' dedi.

Pazar yerinin içme suyu depolarının bulunduğu alanda kurulduğu yönündeki eleştirileri de yanıtlayan Saral, şunları söyledi:

''Pazar yerimiz bu yıl ilk defa burada kurulmadı. Yıllardır burada. Bu yıl yerini değiştirmek istedik. Ancak bu büyüklükte alan bulamadık. Veteriner hekimimiz ve sağlık ekiplerimizle gerekli istişareleri ve incelemeleri yaptık. İçme suyu havzamıza ve depolarımıza herhangi bir zararı yok.

Halkımız rahat olsun. Biz de Of'ta yaşıyoruz. Bizler de, çoluk çocuğumuz da bu sudan içiyor. Halkımızın sağlığını tehlikeye atacak bir işe kalkışmayız.''

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler