Of'ta Hz.Muhammed konferansı

Atatürk Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mustafa Ağırman, Of'ta ''Örnek ve Model İnsan, Peygamber Efendimizin (SAV) İnsan Yetiştirme Metodu'' konulu konferans verdi. Ağırman, Of Din Görevlileri Derneği'nce Of Belediyesi Toplantı Sal

Of'ta Hz.Muhammed konferansı

Atatürk Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mustafa Ağırman, Of'ta ''Örnek ve Model İnsan, Peygamber Efendimizin (SAV) İnsan Yetiştirme Metodu'' konulu konferans verdi.

Ağırman, Of Din Görevlileri Derneği'nce Of Belediyesi Toplantı Salonu'nda düzenlenen konferansta yaptığı konuşmada, Hz. Muhammed'in insan eğitimini, birebir ve yüz yüze yaptığını söyledi.

Tüm Müslümanların nazik, kibar, insanı kırmayan bir Peygamberin ümmeti olduklarını ifade eden Ağırman, ''Kötü söz sahibinindir. Kötü söz söyleyen sonra mahcup olur. Kötü söz söyleyenin kafası yerden kalkmaz. Kötülük eninde sonunda sizi yere baktırır. Atalarımız 'iyilik yap denize at, balık bilmezse halık bilir' diye çok güzel bir miras bıraktılar. Buna sahip çıkmalıyız. Çevrenizdeki insanlara kötü alışkanlıklarını bıraktırmak için mücadele etmelisiniz'' dedi.

Programa Dernekpazarı Müftüsü Abdullah Aksoy, Of Din Görevlileri Derneği Başkanı İsmail Küçükakyüz, Of Vaizi Hüseyin Güven, Of İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Yıldız, Din görevlileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel