Of'ta Devlet'in sıcak yüzü

Hayırseverlerin destekleri ile Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı bünyesine kazandırılan arazi şartlarına uygun araç ile ihtiyaçlı ailelere yapılan yardımlar, Kaymakamlık Personeli tarafından vatandaşları rencide etmeden evlerine kadar bırakılıyor.SYDV

Of'ta Devlet'in sıcak yüzü

Hayırseverlerin destekleri ile Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı bünyesine kazandırılan arazi şartlarına uygun araç ile ihtiyaçlı ailelere yapılan yardımlar, Kaymakamlık Personeli tarafından vatandaşları rencide etmeden evlerine kadar bırakılıyor.

SYDV Vakfı Başkanı Of kaymakamı Tuncay Sonel, ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza yapılan bu tür yardımlarda en önemlisinin vatandaşımızın ayağına kadar giderek ihtiyaçlarını yerinde tespit etmek ve aynı şekilde ilçe merkezine gelmelerine gerek kalmadan yardımları evlerine kadar ulaştırarak, bu soğuk kış günlerinde Devletimizin sıcaklığını ve şefkatini onlara göstermek olduğunu söyledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel