Of'ta cep telefonu vurgunu

Haber61 – Haber Servisi – Trabzon’un Of İlçesinde bir süre önce bir cep telefoncu dükkanına giren hırsızlar 57 adet değişik markada cep telefonunu alarak kayıplara karışmıştı. Of İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri; şahısların yakalanması için çalışma başlatı

Of'ta cep telefonu vurgunu

Haber61 – Haber Servisi – Trabzon’un Of İlçesinde bir süre önce bir cep telefoncu dükkanına giren hırsızlar 57 adet değişik markada cep telefonunu alarak kayıplara karışmıştı. Of İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri; şahısların yakalanması için çalışma başlatırken olay ilçede yankı uyandırmıştı.

Güvenlik kamera görüntülerinden tespit çalışması yapan İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri şahısların birinin Ermenistan vatandaşı Derenik ile Gürcistan vatandaşı Peto isimli şahıslar olduğunu tespit etti. Polis ekipleri şahısların sınır dışına çıkma olasılığı üzerine sınır kapılarında güvenlik önlemlerinin artırılması için çalışma başlatırken olayla ilgili soruşturm sürüyor. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel