Of'ta çalışan teknisyen 4 gündür kayıp!

Trabzon’un Of İlçesinde, bir HES santralinde çalışan bilgisayar teknisyeninden dört gündür haber alınamıyor.Bilgisayar teknisyeni Serdar Karaca (32), geçen Perşembe günü muayene olmak için saat 11:00’de Rize Devlet Hastanesi’ne geldi. Karaca, işlem sırası

Of'ta çalışan teknisyen 4 gündür kayıp!

Trabzon’un Of İlçesinde, bir HES santralinde çalışan bilgisayar teknisyeninden dört gündür haber alınamıyor.

Bilgisayar teknisyeni Serdar Karaca (32), geçen Perşembe günü muayene olmak için saat 11:00’de Rize Devlet Hastanesi’ne geldi. Karaca, işlem sırası almasına rağmen muayene olmadan hastaneden ayrıldı. Şehir içerisinde birkaç noktada kamera görüntülerine giren Karaca, saat 12:00 sularında esrarengiz bir şekilde ortadan kayboldu. Karaca’dan son olarak saat 16.30 sularında Rize Valiliği çevresinde cep telefonu sinyali alındı. O saatten sonra cep telefonu sinyali de kesildi. Polis ve yakınları dört gündür Serdar Karaca’yı arıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel