Of'ta cadde ve sokaklar yenileniyor

Of Belediyesince başlatılan cadde ve sokak yenileme çalışmaları devam ediyor.Of Belediye Başkanı Murat Saral, yaptığı açıklamada, Of'un en büyük rüyası olan doğalgazın gerçek olduğunu belirtti.Doğalgaz hattı döşeme çalışmaları nedeniyle cadde ve sokaklard

Of'ta cadde ve sokaklar yenileniyor

Of Belediyesince başlatılan cadde ve sokak yenileme çalışmaları devam ediyor.

Of Belediye Başkanı Murat Saral, yaptığı açıklamada, Of'un en büyük rüyası olan doğalgazın gerçek olduğunu belirtti.

Doğalgaz hattı döşeme çalışmaları nedeniyle cadde ve sokaklarda ciddi hasarlar meydana geldiğini ifade eden Saral, "Cadde ve sokaklarımızı yenilemeye başladık. Çalışmalara Yalı Caddesi ile başladık. Burada bazı aksaklıklar yaşadık. İnşallah kısa sürede oradaki eksiklikler giderilecek. Barbaros Cadde ile devam ettik. Barbaros Caddemiz Of'umuza apayrı bir hava kattı. Halkımız ve esnafımızdan dua ve teşekkür alıyoruz" dedi.

Son olarak Cumhuriyet Caddesi'ni yenilediklerini kaydeden Saral, "Okullarımızın bu bölgede bulunması nedeniyle Of'umuzun eğitim caddesi olarak bilinen bu caddemizin parke çalışmasını tamamladık. İnşallah kısa süre içerisinde buranın ışıklandırmasını da yapacağız. Eğitime verdiğimiz önem gereği eğitim caddemizi de güzelleştirmeyi amaçlıyoruz. Öğretmenlerimize ve öğrencilerimize güzel bir cadde sunmuş olacağız" diye konuştu.

Saral, doğalgaz çalışmalarının tamamlandığı bölgelerde yenileme çalışmalarının devam edeceğini belirterek, "İnşallah kısa süre içerisinde doğalgazımız İrfanlı Mahallemize ulaşacak. Of merkezdeki çalışmaların tamamlanmasının ardından bizler de yenileme çalışmalarımızı yapmaya devam edeceğiz. Halkımıza daha güzel ve ferah bir yaşam sunmak için çalışmalarımız yoğun tempoda devam ediyor" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler