Of'ta bir telefona 30 bin lira kaptırdı

Trabzon’un Of ilçesinde 47 yaşındaki S.K arayan dolandırıcılar 30 bin TL'ye yakın parasını dolandırıcılara kaptırdı.Elde edilen bilgiye göre S.K’yı arayan şahıslar kendilerini polis olarak tanıttı. Gündüz saatlerinde cep telefonunu arayarak kendilerini po

Of'ta bir telefona 30 bin lira  kaptırdı

Trabzon’un Of ilçesinde 47 yaşındaki S.K arayan dolandırıcılar 30 bin TL'ye yakın parasını dolandırıcılara kaptırdı.

Elde edilen bilgiye göre S.K’yı arayan şahıslar kendilerini polis olarak tanıttı. Gündüz saatlerinde cep telefonunu arayarak kendilerini polis gibi tanıtan henüz kimliği tespit edilemeyen şahıslar S.K’ya “Şu anda seni sivil polis ekipleri takip ediyor. Bankadan çekmiş olduğun ve üzerinde bulunan paraların tamamını belirtmiş olduğum hesaba aktar daha sonra senin hesabına aktaracağım.”dedi. Bu durumun üzerinde S.K üzerinde bulunan 20 bin TL dolandırıcıların belirtmiş olduğu hesap numarasına yatırdı.
 
Elindeki para yatırmakla yetinmeyen S.K isimli vatandaş evinde bulunan 4 bin TL 100 dolar ve 760 EURO’yu da dolandırıcıların belirtmiş olduğu hesaba aktardı. Sonra başından geçen olayı akşam eve gidince eşine anlattı. S.K’nın eşi kendisinin dolandırıldığını söyleyince durumu Of İlçe emniyet Müdürlüğüne giderek şikayetçi olması konusunda uyardı.
 
S.K karakola giderek şikayette bulundu. polis olay ile ilgili soruşturma başlattı.  

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel