Of'ta AÖL sevinci yaşandı

Of Teknoloji Fakültesinin öğrenci alarak eğitim ve öğretime başlamasının ardından, Anadolu Öğretmen Lisesi’nin de öğrenci alarak eğitime başlaması ilçede sevinçle karşılandı.Son zamanlarda hayırseverlerin destekleri alınarak ilçe Merkez, Kasaba ve Köyleri

Of'ta AÖL sevinci yaşandı

Of Teknoloji Fakültesinin öğrenci alarak eğitim ve öğretime başlamasının ardından, Anadolu Öğretmen Lisesi’nin de öğrenci alarak eğitime başlaması ilçede sevinçle karşılandı.

Son zamanlarda hayırseverlerin destekleri alınarak ilçe Merkez, Kasaba ve Köylerinde bulunan  okulların fiziki durumlarının iyileştirilmesinin yanı sıra, Merkezi Hükümet bütçesinden yapılan yeni okulları devreye girmesiyle birlikte Of eğitim yuvası olma yolunda hızla ilerliyor.

Marka Of’a marka değer katacak olan Anadolu Öğretmen Lisesi’nin öğrenci alması dolayısıyla okulu ziyaret eden ve öğrencilerle sohbet eden Of Kaymakamı Tuncay Sonel, “Teknoloji Fakültemizden sonra Öğretmen lisemizin de eğitime başlaması bizleri son derece mutlu etmiştir. Sizler bu okulumuzun  ilk öğrencilerisiniz ve ilk mezunları olacaksınız. Aileleriniz sizleri bizlere emanet etti. Of ailesi olarak bizler her zaman sizlerin yanındayız.Zaman çok çabuk geçiyor.Bu zamanı çok iyi değerlendirin.Ben bu okulun yöremize kazandırılmasında büyük emeği geçen eski TOKİ Başkanımız  şimdi ki Çevre ve Şehirçilik Bakanımız sayın Erdoğan Bayraktar’a, Gürpınar Belediye Başkanımız sayın Mehmet Öztürk’e ve tüm emeği geçenlere sizlerin ve yöre halkımız adına sonsuz şükranlarımı sunuyorum.İnşallah burayı bitirdiğinizde her biriniz istediğiniz Üniversiteye gidersiniz” dedi.

Teknoloji Fakültesi ve Anadolu Öğretmen Lisesinin eğitim ve öğretime açılmasıyla birlikte  yörenin gençlerine de önemli fırsatlar ortaya çıktı.Çok masrafa girmeden ailelerinin bütcesini yormadan, hem Üniversite de hem de Öğretmen lisesinde okuyacak olan yörenin gençleri, eğitimlerini tamamladıkları zaman ailesine ve ülkesine güzel işler yapacak olmaları yöre halkı adına da ayrı bir mutluluk kaynağı oluşturmakta. Doksan öğrenciyle eğitim ve öğretime başlayan lisesinin bir çok öğrencisinin farklı İlçeler ve İllerden olması, Of’un son zamanlarda eğitim ve öğretime verdiği önemi ortaya koyması açısından da önemli bir örnek teşkil etmekde.

Of Kaymakamı Tuncay Sonel, Gürpınar Belediye Başkanı Mehmet Öztürk,İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Yıldız, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Adem Kabahasanoğlu ve Halk Eğitim Müdür Yardımcısı İbrahim Ayaloğlu’nun gerçekleştirdiği ziyaret esnasında, öğrencilerle bol bol sohbet eden protokol üyeleri, günün anısına hatıra fotoğrafı çektirerek bu tarihi ziyareti belgelediler.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel