Of'ta Anadolu Öğretmen lisesine ek kaynak

Bu kapsamda Gürpınar İlim ve Hizmet Vakfı tarafından temin edilen yardımcı kaynak kitapları, Of Kaymakamı Eren Arslan’ın katıldığı bir etkinlikle Of Anadolu Öğretmen Lisesi öğrencilerine teslim edildi.Okul toplantı salonunda gerçekleştirilen kitapların te

Of'ta Anadolu Öğretmen lisesine ek kaynak

Bu kapsamda Gürpınar İlim ve Hizmet Vakfı tarafından temin edilen yardımcı kaynak kitapları, Of Kaymakamı Eren Arslan’ın katıldığı bir etkinlikle Of Anadolu Öğretmen Lisesi öğrencilerine teslim edildi.

Okul toplantı salonunda gerçekleştirilen kitapların teslimi öncesi öğrencilere seslenen Of Kaymakamı Eren Arslan, “Yeni açılan bu okulumuzun seçkin öğrencileri olarak sizlerden beklentimiz çok yüksek. Biz, ‘Eğitimde Marka Şehir’ sloganıyla bir hedef koyduk” dedi.
Arslan, bu hedef doğrultusunda göreve başladığı bir yıl öncesinden başlayarak her ay düzenli olarak okul müdürleriyle toplantılar yaparak aylık çalışmaları değerlendirdiklerini söyledi. Hiçbir öğrencimizin fırsat eşitsizliğine düşmesini istemediğini anlatan Arslan, şöyle konuştu: "Bu manada devletimizin, hayırsever vatandaşımızın, sivil toplum örgütlerimizin ve yerel yönetimlerimizin her türlü imkanlarını bir araya getirip Of’u eğitimde arzuladığımız en yüksek seviyeye çıkarmak için çalışıyoruz.”

2011-2012 yılında eğitim öğretime başlayan ve 229 öğrenci ile eğitimine devam eden Of Anadolu Öğretmen Lisesi ilk mezunlarını gelecek eğitim ve öğretim dönemi sonunda verecek. 74 öğrencinin mezun olarak üniversite sınavına gireceği okulun ihtiyaçlarının giderilmesi noktasında vermiş olduğu destekten dolayı Gürpınar Belediye Başkanı Mehmet Öztürk’e teşekkür eden Kaymakam Arslan, tüm öğrencilere girecek oldukları sınavlarda üstün başarılar diledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel