Oflu Selman’a ARKADAŞ HANÇERİ !

İstanbul’dan Of’a acı haber geldi. İstanbul Bahçelievler’de bir süre önce okuduğu liseden ayrılan Oflu Selman Kuzu (16) eski sınıf arkadaşlarıyla buluşmaya gitti.  Kuzu daha sonra bir parkta bıçaklanarak öldürülmüş vaziyette bulundu. Olayla ilgili yapılan

Oflu Selman’a ARKADAŞ HANÇERİ !

İstanbul’dan Of’a acı haber geldi. İstanbul Bahçelievler’de bir süre önce okuduğu liseden ayrılan Oflu Selman Kuzu (16) eski sınıf arkadaşlarıyla buluşmaya gitti.  Kuzu daha sonra bir parkta bıçaklanarak öldürülmüş vaziyette bulundu. Olayla ilgili yapılan araştırma sonrasında Selman Kuzu’nun eski sınıf arkadaşları E.A.(16), A.C.A.(16), T.Y.(17), E.Y.(16) ve Y.T gözaltına alındı. Bıçaklanarak öldürülen Selman Kuzu’nun naaşı cenaze töreni yapılmak üzere memleketi olan Trabzon’un Of İlçesi Ballıca beldesine getirildi. Kuzu için belde merkezinde cenaze töreni düzenlenecek. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler