Off-Road Rize'de nefes kesti

  Karadeniz Off-Road Birliği tarafından düzenlenen off-road yarışlarının 4. ayağı Rize’nin Ardeşen İlçesinde Kaçkar Off-Road Kulübü organizasyonu ile yapıldı. Ardeşen Fırtına Mahallesinde düzenlenen şenlik 2 gün sürdü. İlk gün off-road araçları ile şehir

Off-Road Rize'de nefes kesti

 

 

Karadeniz Off-Road Birliği tarafından düzenlenen off-road yarışlarının 4. ayağı Rize’nin Ardeşen İlçesinde Kaçkar Off-Road Kulübü organizasyonu ile yapıldı. Ardeşen Fırtına Mahallesinde düzenlenen şenlik 2 gün sürdü. İlk gün off-road araçları ile şehir turu yapılarak açılışı gerçekleştirilen Şenlik, Fırtına Deresi üzerinde Off-Road kulüpleri arasında yapılan rafting yarışları ve gece geç saatlerde Grup Kolive ve Selçuk Balcı konserleri ile sürdü. İkinci gün etkinliklerinde ise Off-Road yarışları için hazırlanan özel parkurda Off-Road yarışları yapıldı.

 

17 Kulübün 23 araç ve yarışmacı ile katıldığı yarışlar kıran kırana bir mücadele içerisinde geçerken yarış sırasında bazı araçlar devrildi, küçük çapta kazalar meydana geldi ve bazı araçlar ise parça kırarak ağır hasar aldı. off_road2.gif
 

Yarışmada Kocaeli körfez Off-Road kulübünden Tuğçe Özcan’ın kullandığı araç yarış esnasında yan yattı. Kazada yara almayan Özcan, görevlilerce düzeltilen aracına binerekyarışa devam etti ancak dereceye giremedi. Yarışmada klasman ve genel klasmanda Zonguldak 67 Off-Road kulübü birinci oldu. Birinci klasman ve genel klasmanda Zonguldak 67 Off-Road takımından İrfan Özdemir ve Sezgin Anlıaçık birinci oldu. İkinci klasmanda ise Giresun Off-Road kulübünden Abdulkadir Güneysu birinciliği elde etti.

off_road1.20120625125824.gif

Yarışların ev sahibi ekibi Kaçkar Off-Road Kulübü ise 2 farklı kategoride kupayı kaldıran taraf oldu. Kaçkar Off-Road Kulübü Pilotu Erol Moral ve Co-Pilot’u Şenol Moral İkinci klasman ikinciliği ve genel klasman üçüncülüğü elde etti. Yine Kaçkar Off-Road Kulübüden AdemÖnçırak'ın kullandığı aracın akis kırmasına rağmen yarışı sürdürerek final çizgisine ulaşması ise izleyenler tarafından büyük alkış aldı.


of_road4.gif

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel