Of'da üst geçitlere şehit ismi

Trabzon’un Of ilçesinde Ulusoy ve Koray Aydın Köprülerinin ardından sahildeki üst geçit de bordo mavi ışıklarla aydınlatıldı. Solaklı Vadisi üzerinde bulunan ve Of’a ulaşımın sağlandığı Ulusoy Köprüsü ile Koray Aydın Köprüleri Bordo-Mavi ışıklarla süsleni

Of'da üst geçitlere şehit ismi

Trabzon’un Of ilçesinde Ulusoy ve Koray Aydın Köprülerinin ardından sahildeki üst geçit de bordo mavi ışıklarla aydınlatıldı. 

Solaklı Vadisi üzerinde bulunan ve Of’a ulaşımın sağlandığı Ulusoy Köprüsü ile Koray Aydın Köprüleri Bordo-Mavi ışıklarla süslenirken, Belediye Başkanı Murat Saral, Of sahilinde bulunan üst geçidi de bordo mavi ışıklarla süsledi. Sağlık Ocağı önünde bulunan üst geçit bordo-mavi görüntüsü ile Of’u dışardan geçen insanlara güzel bir görüntü sunuyor.
 
Belediye Meclisi kararı ile Of’ta bulunan üst geçitlere Oflu şehitlerin adları verilirken, Rize-Trabzon yolu üzerinde bulunan üst geçitlere Şehit Polis Memuru Hüsnü Uyan ve Şehit Er Mehmet Karaca’nın, İrfanlı Mahallesi’nde bulunan üst geçide Şehit Er Hayrullah Şen ve Of Teknoloji Fakültesi Fakültesi önünde bulunan üst geçide ise Şehit Er Ekrem Ekşi’nin adı verildi.
 
Kurban Pazarı esnafını çamurdan kurtaran ve içme suyu hattı döşeten Başkan Saral, Pazar ziyareti esnasından esnafın aydınlatma isteğini de yerine getirdi.
 
Of halkının her şeyin en güzeline layık olduğunu belirten Başkan Murat Saral, “halkımızın layık olduğu güzel hizmetlere ulaşması için gece gündüz demeden çalışıyoruz.
 
Bu yaptığımız hizmetler maddi değeri çok büyük olan hizmetler değil belki ama halkımızın isteklerinin ve ihtiyaçlarının karşılanması adına güzel çalışmalardır” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel