Of teknoloji fakültesinde söyleşi

Karadeniz Teknik Üniversitesi Of Teknoloji Fakültesi İnşaat Mühendisiliği Bölümünde söyleşi gerçekleştirildi.Gümüşhaneli iş adamı Naci Orhan'ın mesleki tecrübelerini öğrencilerle paylaştığı programa, Fakülte Dekanı Prof. Dr. Kenan Gelişli de katıldı.Mütea

Of teknoloji fakültesinde söyleşi

Karadeniz Teknik Üniversitesi Of Teknoloji Fakültesi İnşaat Mühendisiliği Bölümünde söyleşi gerçekleştirildi.

Gümüşhaneli iş adamı Naci Orhan'ın mesleki tecrübelerini öğrencilerle paylaştığı programa, Fakülte Dekanı Prof. Dr. Kenan Gelişli de katıldı.

Müteahhitliğin öneminin her zaman büyük olduğunu belirten Orhan, "Tüm dünya artık Türk mühendis ve müteahhitleri arıyor. Sadece Rusya'da 2 bin mühendis çalışıyor. İşinizi severek ve özveriyle yaptığınız, her zaman doğru ve dürüstlükten yana olduğunuz zaman kazanan siz olacaksınız. Mesleki olarak asla iş kaygınız olmasın. Ben sizlere iş konusunda söz veriyorum. Kendim veya çevremde iş imkanlarının tümünü sizlere sağlayacağım" dedi.

Öğrencilerin sorulanı yanıtlayan Orhan'a, Prof. Dr. Gelişli tarafından plaket sunuldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel