Of sanayi sitesine cami temeli!

Of Sanayi Sitesi Cami Yaptırma ve Yaşatma Derneği tarafından başlatılan çalışmalar kapsamında yapımına başlanan caminin temel atma törenine, Dernek Başkanı Ahmet Çapoğlu, Of Müftüsü Mehmet Genç ve Proje Mimarı Ali Bahat birer ile vatandaşlar katıldı. Sana

Of sanayi sitesine cami temeli!

Of Sanayi Sitesi Cami Yaptırma ve Yaşatma Derneği tarafından başlatılan çalışmalar kapsamında yapımına başlanan caminin temel atma törenine, Dernek Başkanı Ahmet Çapoğlu, Of Müftüsü Mehmet Genç ve Proje Mimarı Ali Bahat birer ile vatandaşlar katıldı.

Sanayi Sitesi'nin Cezaevi ve Solaklı Deresi tarafındaki alanda inşa edilmeye başlanan caminin 250 kişi kapasiteli olacağı, alt katında ise iş yerlerinin bulunacağı belirtildi.

Dernek Başkanı Çapoğlu, caminin kısa sürede bitirilebilmesi için çalıştıklarını belirterek, ''Ramazan ayına kadar camimizi tamamlayacağız. Sanayi sitemizin böyle bir camiye ihtiyacı vardı. Mevcut mescidimiz hem sanayimize yakışmıyor, hem de yeterli olmuyordu'' dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel