Of Devlet Hastanesi'ne 3 doktor atandı

Of'un yanı sıra Çaykara, Hayrat ve Dernekpazarı ilçelerine de hizmet veren Of Devlet Hastanesi ortopedi ve travmatoloji servisine Opr. Dr. Onur Varış, göğüs hastalıkları servisine Uzm. Dr. Engin Korkmaz, iç hastalıkları servisine ise Uzm. Dr. Fatih Bayala

Of Devlet Hastanesi'ne 3 doktor atandı

Of'un yanı sıra Çaykara, Hayrat ve Dernekpazarı ilçelerine de hizmet veren Of Devlet Hastanesi ortopedi ve travmatoloji servisine Opr. Dr. Onur Varış, göğüs hastalıkları servisine Uzm. Dr. Engin Korkmaz, iç hastalıkları servisine ise Uzm. Dr. Fatih Bayalan atandı.

Göreve başlayan doktorlardan Onur Varış, iki haftada yaklaşık 600 hastaya poliklinik hizmeti verdiğini, üç tane de acil ameliyat yaptığını belirterek, "Hastane imkanları dahilinde tüm ameliyatları Of'ta yapabiliyoruz. Hastanede servisimizin ihtiyacı olan bazı eksik cihazlarımız var. Onları da tamamladığımızda Of'tan dışarıya hasta göndermeyeceğiz" dedi.
 
Dr. Engin Korkmaz ise Of'ta göğüs hastalıkları dalında ilk defa hizmet verildiği için hastaların başka hastanelere veya dahiliye servislerine gittiklerini ifade ederek, öksürük, balgam, nefes darlığı, alerjiye bağlı burun akıntısı, hapşırma, geniz akıntıları, göğüs ağrısı, astım ve KOAH gibi şikayetleri olan hastaların göğüs hastalıkları servisine müracaat edebileceklerini söyledi.
 
Of'un Bölümlü beldesinden olan Uzm. Dr. Fatih Bayalan, doğup büyüdüğü topraklarda kendi insanlarına hizmet vermekten mutluluk duyacağını kaydetti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel